مواد لازم برای 4 نفر:
کره: 2 قاشق غذاخوری
ترهفرنگی بزرگ: یک عدد؛ خرد شود.
سیر: دو حبه، دو نیم شود.
گوجهفرنگی: 6 عدد، پوست آن جدا شده و به قطعات ریز درآورده شود.
آب مرغ: یک و نیم پیمانه
برگ بو: 2 عدد
نمک و فلفل در حد لازم
خامه: نصف پیمانه
طرز تهیه:
• درون قابلمهای، کره را روی حرارت کم ذوب کنید.
• ترهفرنگی و سیر را به ظرف اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه آن را تفت داده تا نرم شوند.
• گوجهفرنگیهای ریز شده، آب مرغ و برگ بو را به ظرف اضافه کنید.
• نمک و فلفل را به غذا بیافزایید.
• درب ظرف را گذاشته و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط آن را حرارت دهید.
• برگ بو را از درون ظرف بیرون آورده و مخلوط درون ظرف را با یک همزن به صوت پوره درآورید.
• خامه را به غذا اضافه کنید و تا غذا سرد نشده میل کنید.
http://www.dinnersanddreams.net